ניקוי מנדפים מקצועי ומעמיק למסעדות ובתי קפה

במטבחים מקצועיים של מסעדות ובתי קפה, הצטברות שומן ולכלוך במנדפים היא בעיה שכיחה. מנדף סתום פוגע בזרימת האוויר, מעלה את צריכת האנרגיה, יוצר ריחות לא נעימים ועלול להיות סיכון בטיחותי משמעותי.


שירותי ניקוי מנדפים של ווייטר ארובות ומנדפים כוללים:



יתרונות לניקוי מנדפים מקצועי במסעדות ובתי קפה:

  1. מטבח נקי ובטיחותי: הפחתת סיכוני שריפה ומניעת התפשטות ריחות ושומן במטבח.
  2. שיפור איכות אוויר: זרימת אוויר טובה יותר תורמת לבריאות העובדים ואווירת העבודה.
  3. חיסכון באנרגיה: מנדפים נקיים מצריכים פחות כוח לשאיבה, מה שחוסך באנרגיה ותפעול.
  4. תדמית מקצועית מול לקוחות: מטבח נקי מראה מקצועיות ומחויבות לאיכות.


טיפ מקצועי:
במסעדות ובתי קפה שבהם משתמשים בטיגון או בבישול עם שמנים, מומלץ לבצע
ניקוי מנדפים לפחות כל 3 חודשים, ולהוסיף בדיקה חודשית של צינורות ומאווררים.